10 TIMMAR KVAR TILL DE NYA ÅRET, GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER

Idag är det dags, den 31 december och om bara 10 timmar är det nytt år. Året har gått så fruktansvärt fort men det har varit ett rätt bra år, sommaren är absolut värd att minnas. Alla fina dagar och sommar kvällar som har spenderats i ad och sp med dom bästa människorna i världen, tack för i år. Hoppas 2010 blir lika bra.

Denna kvällen kommer att spenderas med johan emma zandra och linus. Jag ser SÅHÄR mycket fram i mot det.
Gott nytt år på er! Ha en förjävla bra kväll! PUSS


Denna sommren kan ha varit den finaste sommaren jag haft, hitills.
(Dock är inte alla med på denna bilden)


Alright then, i could keep your number for a rainy day

Jag började hela den här dagen med att färga håret vid klockan halv elva. Efter det bar det av mot optikern och sedan vidare till ikea med mamma. Vi inhandlade en lampa, två kuddar, en hylla, krukor och två tavlor- till mig. Vi håller även på o gör om i vardagsrum hall och kök så vi köpte ett typ skåp eller vad man kallar det som den nya tvn ska stå på (och som vi dessutom hållt på o bankat ihop halva kvällen..), korgar, lådor osv. Det vart lite mer än vad vi tänkt.

Imorn blir det till att åka till lek och bus med adam och familjen och tini. För att det är så jävla värt hehehhhe.. Efter det hoppas jag på att pappa kommer hit och fixar vårat wii spel och tar med nåra kort hemifrån och sedan går jag på bio med johan emma och zandra. New moon, igen! lalalala
hejsvejs

Cause you remind me of a time when we were so alive, do you remember that?

Igår inhandlade jag mig en mobil, det var på tiden, för "min" fungerar inte alls. Så nu är jag nöjd och glad. Det blev en kväll med erika igår och jag sov över där också. Jag måste säga att mina drömmar inte är ok längre... hah! Nu har jag varit vaken i två timmar och det börjar redan bli mörkt, dumt att vakna idag egentligen, det är ju snart natt igen 'gäsp'. Ska snart färga håret och träffa emma, det blir supäär.
tjing


that's what you get

Ye, jag fick väldigt mycket fint i julklapp kan jag ju få lov och berätta. Så jag tackar och bockar för det. En av det lite mer oseriösa grejerna var denna Ex lover woodoo doll. Väldigt användbar.. tro mig hehehe.

 


Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt

Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

Jag har varit på stan hela dan idag, mellandags rean. Hittade såklart ingenting när jag väl har pengar så att imorn åker jag och lisa till marieberg och gör ett försök till. For now: ensam hemma hos mamma, har precis bäddat om min säng och tagit mig ett varmt bad pga de kyliga vädret som också tränger sig igenom väggarna och gör det otroligt kallt här inne. Trots att alla element är på högsta grad här så är här bara 16 grader. Så jag har tagit min platts i soffan och virat in mig i mitt nya feta duntäcke för att kolla på tv och just nu visas Harry Potter och hemligheternas kammare- för länge sen man såg den filmen.
Nu ska jag mysa vidare, hej


tomte mor & tomte far

det HÄR var otippat må jag säga. Vi kan kalla dom krille o rollan.
oh himmmel vilken familj, GO'JUL



jul,jul strålande jul

Hos mor är nu granen klädd, skinkan färdig, paketen inslagna, lägenheten städad. Ikväll kommer mormor för att fira julen med oss. Imorn på själva julafton är jag hos min pappa därför firas det även idag. Det är en STOR nackdel med att ha skilda föräldrar. Julen är speciell och ska inte firas mer än en gång om året, tycker jag. Men så kan det vara, och jag tror inte jag är ensam om 'problemet'. Men nu ska jag börja göra mig lite iordning, äta lite och lyssna på julmusik. Allt känns riktigt mysigt och bra och jag vill leva kvar i den här studen i den här tiden ett tag till. Nu, idag och imorn ska jag ta vara på det.
Det bästa av allt; Vi får en vit jul. Och det var banne mig på tiden!
Ha en supäär bra jul allesammans!

Jule'mys

Okej, väl på marieberg fick jag besluts ångest mellan två typ klänningar. Så det slutade med att jag fick köpa båda, thumbs up. Fick dock inga leggins pga de men jag ska då inte klaga. Jag fick mina klänningar och jag är jätte nöjd. Tack mamma! Nu är det bara två dagar kvar till jul och jag har en så mysig känsla. Och granen blev inköpt idag och julklapparna är klara, dock inte inslagna och granen är inte klädd men.
Snart är johan adam och zandra påväg hit, julemys här hemma i lägenheten med julmust, nötter, GODIS (som vi tjyvar), pepparkakor and so on.
Gokväll'

bild på klänningarna och en fet brud.

den första har små axelvaddar med svarta paljetter, från BikBok

Denna har dragkedja ner i från och upp, platta nitar runt midjan och axelbandlös, från Gina Tricot.

marieberg igen

Igår kväll, efter att emman hade gått och jag egentligen var redo att gå till sängs så började jag pilla med mitt löshår. (Ja, för er som inte vet de så har jag de) och nu är det så där härligt fräsht igen! m-m-m. Nu gör jag mig lite iordning och väntar på att mamma ska komma hem från stan då vi ska åka till marieberg igen. Men denna gång är det inte för att leta julklappar utan nu ska vi hitta kläder till jul och nyår. Man kan säga att det är en liten tradition att snälla mormor köper det till oss varje jul hehehe.

Nu är det dags för lite frukost och Yersinia spelas här hemma atm, sounds gooood, tjing!


jag vill ha glass

Jag och emma stannade inne, det blev inget johan


You left me, hu hu hu hu

Jag har shoppat julklappar sen klockan tio i morse och kom hem runt halv sju. Har varit på både marieberg och i stan och har faktiskt hittat en hel del. Nu är emma påväg hit snart hoppas jag och vi ger oss nog ut i det kalla för att träffa johan, suveränt. I övrigt så hade jag och emma cirkus två år som bästa vänner i helgen, det kalasar vi på. Helst med Ben&Jerry's men jag vet inte hur det blir med de hehehe..

En låt jag fastnat för är congratulations - Blue October, Imogen Heap.  Den är bara och 'spotta' på en gång!!


FJÄRDE ADVENT

Nu är det den fjärde och sista advent för det här året och julstädningen är igång här hemma. Jag har städat lite granna i rummet hos pappa och städat rum och skåp i lägenheten hos mamma. Nu ska jag strax till mormor och städa typ tusen rum där.. Det är ok att städa om man har musiken på högsta nivå och givetvis är det skönt efteråt när det är fräsht och fint och man inte behöver andas in dammet..
förövrigt har jag blivit förkyld och nyser o snorar som en jag vet inte vad. Även att vi har massor med snö som jag kan tycka är väldigt mysigt, så är jag lite avis på vännen astrid som göttar sig i thailand. Jag skulle också vilja ha sol och bad, faktiskt. Men jag ska inte klaga, det är inte fel på en vit jul i sverige heller med gran, knäck, lussebullar, pepparkakor, julmust och för att inte glömma julbordet.

For now, är det Maria Mena som spelas i högtalarna medans jag väntar på mormor och Roleigh som ska komma och hämta mig. hej


Brb stan

Om femtion minuter tar jag bussen med Johan till stan. Det ska köpas julklappar! Sedan ska jag hem och baka och städa har jag tänkt.
tjingeling


sjuttonde december'

sitter hemma hos farmor, här är det lilla julafton må jag säga, som vi kallar det. syster hilda och styvmodern jenny kunde tyvär inte vara med i denna fina stund pga av sjukdom. Men alla 4 kusinerna, farbror och ann-lousie är här, party jul-christmas on the dancefloor! Det är för sällan man träffar dom. Vi har ätit som grisar och kört
julklapps leken och öppnat julklappar. supäär kul!

Idag har vi kollat på film, ätit och städat i skolan som förberedning för imorgon då vi går på jullov, JIPPIE! jag oskar och adam tog bussen till stan efteråt och det var kallt som sjutton. så när vi väl bestämt oss för att gå stegen till något varmt, det vill säga typ SF, så hittade oskar en mobil på marken. Så vi ringde och blev uppringda och lämande tillbaka telefonen, tillskillnad från adam som var bestämt inställd på att helt enkelt ta den. big no. men vi ledde stegen mot wasa konditori där vi tog en fika i värmen.

Nu ska jag ta mig tid till familjen igen. ha en supäär kväll, tjing

finally!

Idag har varit en skön dag. De sista luciatågen för mig var idag, finally..! De andra har ett kvar att göra på skolan men då är jag på julbord med farmor och pappa, mums! Där jag också hört att 9A ska lussa, thumbs up för lite bra underhållning också.  Vi började första tåget vid åtta imorse, sedan var det skola vilket resulterade i film och mat och mera film. skoldagen slutade i adolfsberg där vi lussade på gården. och nu sitter jag hemma i ad hos min far, här har jag tänkt tillbringa dagarna i allafall en vecka framåt. Nu sitter jag här och lyssnar på bästa Imogen Heap och väntar på att familjen ska komma hem, snart/senare blir det som sagt att lyfta på arslet och ta sig iväg till medborgarhuset (tror jag de va) för att äta julbord. tja 






en inblick i mitt rum och även lite julpynt på det


hemmakväll

hey den här lördagkvällen skulle egentligen spenderas hos felix, ja det var tänkt så. men så trött som jag är så tänker jag bara röra mig mellan soffan och köket ikväll. jag har inte haft en ledig helg på tre veckor så jag är inte förvånad att jag har ont i kroppen och kämpar mig upp -mer än vanligt- ur sängen på mårnarna. men det är bara nästa vecka kvar i skolan och sen blir det ett farväl för tre veckor framåt-jullov for the win. hur mycket ser jag inte fram i mot det då? hah låt denna vecka ta slut snabbt som 17!

nu blir det scrubs, film, glögg och ris ala malta med mammsen. ´Ha en bra kväll mina damer och herrar.


tänker ibland på dig, men inte (josst) nu!

det där med att sjunga på krämaren.. nej, big no! och imorn blire till att hänga där med klassen igen.. döda mig.
men till det roliga, jag gled runt på stan med två snygga brudar vid namn emma och frida idag och sedan tog jag mig hem på cykeln i det kalla för att senare träffa johantoan! vi fikade på espresso och sedan hängde vi på
14bussen i drygt en timme. what a life! jag kan säga direkt att det var dagens höjdpunkt.

nu blire sovdags, för nu är det sent och imorn blir det tidig morgon, tjing!


i knew the odds were i'd never win

hey jag har varit så jävla rolig hela dagen idag, nu ska jag bada.. sen är det godnatt.


back from england!

nu är jag helt slut körd. vi kom hem igår kväll från en hektisk snygg brittisk vecka och nu ikäll har vi haft lucia konsert i nikolaikyrkan i stan där jag by the way var lucia. vi har egentligen inte sett så mycket av england, hela resan är mest en bussresa, hah! men kul har vi haft och trötta har vi varit. och jag har haft en del fula timmar då jag suttit och tjurat, stirrat ut genom bussfönstret av x olika, onödiga anledningar. Men något riktigt positivt är att jag inhandlat mig fina kläder på bästa primark som idag fick ta sin platts i garderoben. score!

nu är jag riktigt trött och fler luciatåg väntas dom kommande dagarna.. det finns verkligen nackdelar med att vara en kj;are.
men några värda bilder från resan är iallafall värt allt lägga upp, visa upp.








In England

tjing jag ar i england, jag har shoppat upp nastan alla pengarna och idag ska vi till manchester (stavning) och shoppa lite mer. jag vill hem helt arligt, saknar sangen och hemmet. och emma!

have fun. hej

oh, what a waste it would have been

i wont look back, cause there's no use

dagen har inte varit thumbs up, förutom dansandet på kvällen som var supääär'. Och att äta på la baguette med felixen var inte heller fel faktiskt. Nu har jag precis ätit en god soppa och nu äre dags för och plugga..  jag borde egentligen börjat för länge sen. imorn är det fullt upp hela dan och på fredag åker jag till england! så hinner nog inte med någon update innan dess.  tja


en paramore-resa

i've always wanted this and it's not a dream anymore

nu har jag äntligen-äntligen-äntligen sett dom! helt sjukt va värt det var att stå i fyra timmar, fyra långa timmar i nära vinterkyla och nästan frysa ihjäl, för att få se paramore. resan dit var rolig och äventyrlig för vi hade i princip ingenaning om var vi skulle. Att stå där, att få se och höra paramore, en av dom absolut bästa stunderna i livet.
nu som inte va där - ni missa nått


tåg resan dit

emman i kön

finally, paramore


RSS 2.0