Karljohan och ett Grattis

Bakom allt är det egentligen alltid finast. konserterna är fina men dom finaste stunderna är i pauserna och mellan konserterna. det ingen annan ser, det lite mer privata. Det som bara är vårat. Karljohan, My Family.
godnatt

ps. grattis på 6'års dagen käraste syster.








konsert

nu har vi haft repvecka hela veckan och jag är rätt slut.. men idag gäller de!!! våran sista julkonsert på conventum, lite ledsamt men jag är helt ärligt galet taggad!
jag hoppas på att det kommer bilder imorn eller nått. puss


pick jacob

jag har varit på new moon nu ikv. en impuls grej bara. det finns bitar av filmen som jag kan tycka är lite överdrivna men det är pinsamt hur mycket jag grät i dom värsta delarna. det var så att folk vände sig om. eh men som tur var hade jag nella och hanna på varsin sida om mig i biosalongen, och dom grät minst lika mycket som jag.. heh. Men en suverän film. och jag tycker inte längre att Edward är självklar..  Jacob är ju också en riktig hunk, hah!  


i can't take my mind of you

Systrarna Brundin var nyss här och kollade på jallajalla, härlig film. idag drog repveckan igång och jag känner mig redan säkrare på solot. aBernacki är till stor hjälp! vi har tränat konstant i nästan två timmar och imorn blir det mer. efter skolan drog vi ett litet gäng hem till jesper och sedan vidare till stan för att hänka med jesper när han skulle köpa en snygg tröja från H&M som jag defnetivit, nångång i livet kommer låna av honom! eller beslagta mohahaha.. hur som helst så sprang jag ifrån dom sen till min kära mor som hade fått äran att hämta mig och rädda mig från det fruktansvärt deprimerande vädret. så vi åkte hem och pyssla, gjorde julkort and so on.. lite tidigt men.

idag är det en vecka kvar tills det bär av till sthlm för att se älskade paramore och imorn är det en månad kvar till julafton, vilket innebär att detta året snart är slut. hur och när började tiden gå så himla fort?

godnatt på er


we still live in the same town, well don't we?

well, as for me, i got out and i'm on the road.
the worst part is that this could be You.


oh bloody sunday.
idag har det varit en oerhört slapp dag förutom det att jag,mamma och agnes åkte till rusta. och att hanna sen kom hit, men varken hon eller jag var väll speciellt aktiva till att göra nånting galet. så det blev till att se på tv och sitta vid datan. Efter fyra dagars ledighet så ska man pallra sig tillbaka till skolan imorgon bitti och förbereda sig inför repvecka som sedan ska resultera i en lyckad konsert. hm.. jag är helt ärligt inte så taggad för solo delen längre.. eller ja det var jag inte från början heller.
Ha en bra kväll hörrni, gör som jag och lyssna på paramore så blir ni glada. tja


sköna kvällar, värda kvällar

okej, helt ärligt så slutade det med att jag hänkade till karlskoga iaf.. jag vet inte varför och vad det var värt men hur som helst så rullade bussen in på resecentrum igen vid tio,det var då den RIKTIGA lördagkvällen började! så jag har precis kommit hem från en fin kväll i bsalen och på deed. det var gräddkrig för en del på cafét, hah! och så hade vi ett födelsedags barn vid namn Louella som fyllde femton år. grattis till den pärlan!

nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng med lite tända ljus bredvid mig på nattduksbordet.
sweet dreams


det började väll nått sånt här
det började väll nått sånt här





slutade så här. och med en vardera stor gräddklick i håret

fredagkväll

sitter hemma hos farmor och glor på tv och äter skumtomtar en sånn här fredagkv. jag hade helt ärligt förväntat mig mer av kvällen.. 
  
imorn tycker mamma att jag ska med till karlskoga på kalas. och nej, jag vägrar.. för imorn finns det betydligt roligare saker att göra. hejsvejs

studiedagar

idag har jag studeidag och funderar på att inte göra nånting alls. kanske lägga i en inpackning i håret men. 
igår tog biverkningarna efter vaccinet över mig så det blev en filmkväll med mamma och ingen dans, ingen dans i tisdags heller. och inget häng hos adam för min del. men om man har tur och vädret tillåter så kanske det händer nånting med tjejerna ikv? (inkl adam hehheh) tja

vaccin mot svin

woooah jag har vaccinerat mig idag, nu väntar jag på biverkningar.. finns det inget vaccin mot svin? vill bli imun.
imorn är det sista skoldan denna veckan för oss snygga kj-elever, party! och nu sitter jag med lite glögg och lyssnar på sick puppies


så snart, så snart

Idag fyller min styvmor Jenny 30 bast! det firas med pizzaa och godis. så ett stort grattis till henne.

om 12 dagar är det julkonsert och vi har inte ens börjat öva solo delarna. illa.. det är 13 dagar kvar till paramore och 18 dagar kvar till england. i want it and need it now!!!!
tjing

och kände att jag vill visa upp och berätta vilken otroligt bra bästavän jag har.
du är den bästa jag vet.


helgen var supär

helgen har varit supäär! kulturnatten gick riktigt bra och igår var jag hos och med erika hela halva dan och vi åt något sjukt mycket så jag skulle kunna leva på det i en vecka framöver känndes de som... och sen sov jag där.

imorn är det skola igen, lediga torsdag,fredag så blir bara tre dagars skola. skönt! tja


Busy



jag däncar och pluggar hela veckan så är pretty busy hinner väll med en update då och då! trotts allt dansande är jag ganska oförberedd inför kulturnatten jag ser inte det som en bra grej at all.. i skolan är det mycket konsert tränande och by the way kan jag ju berätta också att jag ska sjunga på julkonserten med jesper och adam. thumbs up! och jag tror gymnasietvalet för min del är bestämt, tjing


sunday

sunday och det är farsdag ♥
jag har städat hela dan, visserligen tjänar jag pengar på det men fy så tråkigt det är.. imorn är det gymnasieinformation på kvällen kan jag ju medela. man hoppar ju inte i taket av glädje men..


folkan tonight

idag vaknade jag halv två det var väldigt skönt kan jag säga. det bästa är mårnar när min otroligt krävande lilla syster är hos sin pappa.. degat hela dan alltså, och kommer att göra resten av dan till klockan sex a clock. för att ikväll bär det av mot folkan för att kolla in yersinia- jag är SÅLD!!!

Med tankar bara på en sak, Med sikte på misstag. Mitt enda hopp
Det perfekta ögonblicket Du minns det så väl
Analysera till det går sönder Eller gör det igen
Det finns ingen kamera som kan fånga den här stunden
Misstag glömda Vår lyckas töcken Det finns ingen kamera som kan
Fånga vår natt Då vi viskar Utan ord, utan ord

En sista uppgörelse, Ett avskedsbrev på vers
Mitt enda hopp Att våga ge upp
Det perfekta ögonblicket Du minns det så väl
Redigera och försköna Tills det är inget värt

Inget kan stoppa oss nu

Det perfekta ögonblicket Det är vårt att fånga.

Yersinia (och jag)




äntligen helg

äntligen helg hörrni! här hemma är de partey, hanna och adam är här och snart kommer det nåra till, bara nåra av snyggingarna. och mamma ska till strömpis soon så helt ärligt är det förfest här i lägenheten. fint det blir ff hahahhahhah.....
 


kj

Idag har det snöat i princip hela dan. jag och hanna cyklade hem till mig efter skolan och åt pannkakor och
lyssnade på musik. sedan åt vi pepparkakor, drack julmust och taggade lite england för att få in den där riktigt härliga vinterstämningen. och lite blandad julmusik på det. cosy har egentligen ingenting viktigt o säga.  så tjingeling


och ja, vad säger man om bilderna. vi har våra dagar på kj



pluggarn

nu ska jag se på nån ny serie som börjar. sen blire till att plugga.. och i dessa glasögon ser jag betydligt smartare ut, synd att den inte har den inverkan att jag faktiskt blir det. det vore nått


jag saknar dig


Nerräkning!

denna natten var inte kul nånstans och inte morgonen heller. Blev så ist att jag kom två timmar sent till skolan idag. har också haft utvecklingssamtal nu för en timme sen. och dansen orkade jag inte trotts att det är det bästa som finns så är inte ens. Det värt att göra sånna här dagar. inte min 'lucky day' precis. och för er som missat det så är det vitt ute

slut på klagandet för en stund. det är nerräkning!
24 dagar kvar till julkonsert
26 dagar kvar till paramore
och slutligen 30 dagar kvar till England.
månadens händelser framöver är sweet



She would never let herself forget. that was the day
i promised id never sing of love if it does not exist.
and maybe i know, somewhere deep in my soul
that love never lasts. And we've got to find other ways
to make it alone  or keep a straight face.

and i've always lived like this keeping a comfortable, distance
and up until now i had sworn to myself that i'm content
with loneliness
Because none of it was ever worth the risk
but darling, you are the only exception.


btw har jag vågat mig på att vara glasögonorm igen


i skolan

halloj, sitter i skolans bibliotek och gör inte ett skit.. har snart matte-sjukt otaggad


En månad kvar

höstlovet is end, bad. och idag har jag varit på espresso house och fikat med marcus. och nu kom jag precis hem till mamma, faktiskt. ska plugga lite kanske och sen så kanske daddy kommer och hämtar mig om han hinner se mitt sms innan han kommer hem dvs. annars sussar jag här hemma.

och just nu sitter jag och lyssnar och taggar PARAMORE som 17, bara en månad kvar! INSANE



sov dags

Idag runt tre tiden åkte Idapida. och sen dess har jag suttit hemma och degat. eller ja, adam kom förbi en sväng och åt upp våran Nutella och var pratglad. han gjorde också en svenska uppgift på 3 minuter- avancerat skit. hah
Adam gjorde kvällen iaf. och nu  -efter att ha valt kläder tills imorn som jag aldrig hinner göra på mårnarna- så är det sov dags. ska bli skönt må ja säga.

så ja, sweet dreams. tja

Vad jag bryr mig om nu

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn.

vad jag bryr mig om är att höra dig andas veta att du är nära
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig

Trick or treat?

Ida är dagens ämne. vi gick upp runt 12 och när vi gjort oss färdiga så tog vi de lila bussarna hem till min mor. och efter att ha tillbringat våran tid där i en halvtimme så trängde vi in oss i mammas lilla bil och åkte till Norr.
hem till mammas kompis maria. där var de halloween party för dom stora och dom små. kocken hade gjort trerätters. mummms.. värd kväll (trotts mina sura-pms-stunder). men imorn åker hon, Ida, tråkigt måste jag säga. vi ses för sällan, dom där 45 milen är allt för långa.

(Idas bilder)




RSS 2.0