I WAS SAFE TONIGHT



Jag har haft en så bra kväll och natt och morgon. Ikväll har jag kollat på film med mamma, Bröllopsfotografen blev det. Helt okej. Imorgon ska hon och jag ta oss till biografen och kolla in någon förhoppningsvis bra film som går. Men innan det ska jag träna. Det behövs efter dom här två dagarna. Jag har frossat i godis, vilket givetvis var väldigt gott och värt men till helgen blir det påskägg så då blir det liksom lite MER att frossa i. Så, dags för träning. Förövrigt; lovet rullar på och jag måste erkänna att jag börjat bli lite småkär


Ellie Goulding - Wish I stayed

Hey, egentligen har jag inte tid för update idag. Men det är dags. Jag har precis duschat efter ett inte så hårt träningspass på gymmet och ska göra mig iordning för marieberg med fridan. Inatt var jag inte ensam, en ung man gjorde mig sällskap, men ikväll blir jag ensam så får se vad som hittas på.
Ellie Goulding spelas i mina små högtalare här hemma, ni bör spotta henne och lyssna ordentligt. Skön röst, mysig musik.
NU börjar min måndag - mot m-berg


PÅSKLOV

Gårdagens outfit:



Igår satt bland annat jag, erika, jesper, daniel och niclas hemma hos lotta. en väldigt kort stund för deras del (kan förstå dom). Dom drog hem rätt snabbt och jag stannade kvar med mina andra gammla vänner. Dvs nella, robert och elia. En helt okej kväll, drog mig senare hemmåt och sov gott. 

Idag är första dagen på påsklovet och det firas med att fira min far som fyller år idag. Det blir kalas med halmstad, farmor och eventuellt kusinerna? jag har inte hört så mycket om vad som ska hända. Jag hoppas för allas skull att påsklovets dagar går riktigt långsamt så att man verkligen hinner känna att det är lov. Ikväll ska jag vara barnvakt till systra mi, en lördagkväll... LÖRDAG KVÄLL. Men hörde att mamma skulle casha upp lite pengar för det så det går väll hem. Nu ska jag pilla det sista med håret, cya


OH ME, OH MY! VILKEN KVÄLL

Jag kan säga såhär; det gick bättre än förväntat och rösten svek inte som den brukar. Så det var helt ok. Och på det kan jag ju berätta att jag sjöng mördar låten Saving all my love - Whitney Houston. Det finns absolut ingen som kan göra den så bra som hon kan, wailar kungen. Och så sjöng jag även Your song - Elton John med klasskamraten sofia. Jag måste säga att alla, som jag hann se, var riktigt duktiga. Det blev en bra kväll trots allt och inte världens katastrof som jag hade räknat med. Ska jag vara ärlig så hade jag riktigt jävla roligt. Vi hade ju till och med Spice Girls på besök och som även ägde scenen! Tack för ikväll mina fina skolkamrater. NU; tvätta håret, äta, sen blir det nattinatti

musikcafé tonight

Nu har jag nästan precis kommit hem från skolan. vi har repat hela dan inför kvällen och jag har tagit mig tillfället att fota lite under genrepet.



 







jag återkommer om hur det gick


CYKELN GJORDE SIN COMEBACK IDAG

Tänka sig, jag tog cykeln till skolan idag för nu kan man ju på sätt och vis säga att det är vår. För man kan ju gå på marken istället för att gå på snön. Till och med ta sig fram på hjul. Lite ovant vare allt, har inte cyklat på månader. Väl framme i skolan så börjar vi med nationella prov... alla vet vad jag tycker om det.

Imorn är det konsert i skolan med alla nior! You'll better don't be there, jag tror det blir rätt fult. Ikväll spelar For the fallen dreams i b-salen men jag har tyvärr annat för mig, som tillexempel dans. Jag blev påmind av mamma att baka tills imorgon så det kommer jag också ha fullt upp med att göra ikväll.  Nu ska jag till gymmet och senare till danshallen för att dansa. Men först ska det ätas, magen kurrar!

TRIPPED OVER YOUR FRAGILE EGO



jag har ätit och tränat med frida idag. jag kommer antagligen vara död i kroppen imorn efter detta passet så dansen lär ju gå åt helvete. det är bara måndag idag och måndagar kan suga min balle. jag vill ha helg OCH LOV!


SUNDAY, BLOODY SUNDAY

Nu; frukost. Sen träna, träna. En typisk söndag för mig. Tare lugnt


DET FINNS HOPP OM EN FÖRÄNDRING

Jag hade en riktigt fin kväll igår, så jag tackar och bockar till er som var med och gjorde den. Idag vill mamma ha med mig till storstenshöjden, men jag tror att jag ska avstå. Dock är jag inte så svår att övertala så vi får väll se hur det blir. Jag hade då tänkt att sitta och dricka kaffe och ha utkik efter systra mi som ska vara duktig i backen har jag hört. Mot kvällen vet jag inte var det leder. Deed först förmodar jag, hör av er

WELL, IF YOU GIVE UP YOU'LL GET WHAT YOU DESERVE

idag har jag tränat arslet av mig och även gått på min första yoga kurs och jag kan säga på en gång att det inte är min grej. jag blev mer stressad än lugn efteråt och syftet är väll att liksom hitta lugnet? eller?
imorn är det visst fredag igen och jag har brist på planer inför helgen



mitt nya hår, det ska färgas imorn


och en riktigt ful pose bild på mig och min vän adam, han är bäst


en dag i huvudstaden

Idag hade vi tack och lov studiedag efter en hård förmiddag i skolan igår. Vi hade nationella i engelska och det kan suga min balle. Så, jag frida och mikaela åkte med min far tidig morgon till sthlm för att shoppa. Jag inköpte mig billigt löshår, en skinn jacka från H&M (som halva sverige redan har, 200 kr det var värt det), en tröja från Weekday och lite armband från Glitter. Vi hade en toppen dag och vi kom hem för bara nån timme sen eller två. Väl i sthlm tog vi oss även ett besök in på Café Ben&Jerry's, jammie. Vi borde ha ett sådant café här hemma också. Och jag skulle kunna bosätta mig inne på Weekday, dom har allt jag vill ha, jag vill köpa hela butiken. Tack för shopping turen med er, F-E-M ;)


mikaelas tuttbild....


I DON'T GET IT



Jag hoppas du skäms. Jag hoppas att det var värt det.


MIN HELG VAR BÄST (tills idag)

Jag har haft den bästa helgen på länge. I fredags hängde jag med H Gerin i vivalla och kollade på Musikdirekt och umgicks med massa piltar. Jag passade inte riktigt in, men nog hade jag kul.
Lördag kvällen spenderade jag med min bästaste vän emma. Kvällen slutade med att vi äntligen satt, bara vi två, hemma hos henne i hennes kök och frossade i godsaker. Och jag sov då över där och vi åt VÄRLDENS värdaste frukost:




Idag var väll den dan det rasade neråt pga av svek och drama. Inget jag orkar med egentligen, men fy fan va ont det kan göra när en vän slår en rakt i magen. Såklart kan det där goda inte hålla en jämn linje jämt, tyvär. Så för att fördriva tiden åkte jag och mormor och köpte skidor till mig och vi gav oss ut i spåret och körde 5 kilometer. Nu ska jag ta mig in i duschen, tjing


MISERY BUISNESS - PARAMORE



Once a whore, your nothing more. I'm sorry that will never change.


Vilket jävla drama..

Ja dagen har varit lite tråkig,lame,dålig helt enkelt förutom att adam var här i kväll och åt goda mackor med mig och pantade sjuttioelva cola burkar som mamma lyckats hälla i sig på väldans kort tid.  Och så är jag ensam hemma ikväll också och det är lugnt och skönt, fast måste ersänna att jag saknar mammsen lite. Det blir så stort och ensamt utan henne i denna lilla lägenheten.
Hörde att vi hade NO och spanska prov på fredag? YES mina favoämnen.. 
Godnatt


Just nu känns allt jag gör mest okontrollerat och fult. Jag har trampat snett. Jag saknar min emma mer än allt och även hanna.
 


En gammal bild igen. Kamera laddaren är hemma hos min far och den hämtas senast onsdag. Därför lider jag av bildbrist och väljer att rota bland gamla arkiv.

FREDAG!

Hörde att vi har friluftsdag idag? Synd. Jag kom nästan nyss hem från tandläkaren och ica. Nu har jag pluggat lite matematik här hemma som ska vara klart på tisdag. Ikväll ska jag hem till zandra och mysa och äta tacos. Eventuellt natt-party på det också (sover över). Jag har räknat med att det kommer bli denna fredags höjdpunkt

Jag hittade delar av dig ikväll, överallt i mitt rum

Helo dears. Jag är dålig på update men jag kan ju berätta att min käraste klass och alla andra 9or begav sig till sälen tidigt imorse, jag beslutade att stanna hemma (snösporter är inte min grej). Igår hade vi årets spexfoto med temat Sjukhus. Vi fick faktiskt tag i bra rekvisita tack vare frida, annars hade det blivit riktigt b. Vi såg ungefär ut som Scrubs gänget en del av oss hah.
Ye ye whatever, eller vad säger ni? By the way hittade jag lite texter som skrevs för år och dar sedan, dom betyder ingenting nu men tänkte lägga upp en här för att visa att jag, Elin, faktiskt tänker en del när det väl kommer till krita ;)

Tänker du fortsätta att ignorera att se åt mitt håll när jag står på ett avstånd av knappt två meter och bränner sönder ditt skal? Eller tänker du se på mig men den smärtfulla blicken, fylld av hat, fylld av förtvivlan. Som jag vet att jag själv gjorde möjlig att realisera. Den blicken som får mig svag, som får mig att tappa modet tillsammans med allt jag Är.
Jag vet att jag hade sönder dig och jag vet att jag krossade ditt inre. Men hur kan jag, någon så liten, få till ett så hårt slag? Det här är inte första gången, jag har gjort samma misstag gång på gång.
Det var aldrig meningen att skada dig, aldrig meningen att såra dig. Men du får mig att vilja hata dig med dina spydigheter. Egentligen är det inte synd om dig, inte om mig. För vi viste båda två hur fel det kan gå när man inte ger allt man har. Och jag är så arg och jag är så trött på att vänta på din comeback.
Vad hade hänt om vi bara hade gått om varandra? Om vi inte hade lagt märke till varandra. Vi hade aldrig hamnat här och vi hade aldrig gett vika här. Ett enda litet beslut gav ett nytt kapitel i våra liv.
Och tänk om vi hade gått om varandra där. Då hade jag saknat dig, trots att vi aldrig träffats.
Jag kommer aldrig sluta se upp till dig eller att älska dig, det skulle kräva så mycket av mig. Och det skulle inte göra någon skillnad, så vad spelar det för roll.



små gammal bild när vi ändå är i gång med de där.. gamla

RSS 2.0